Underskriftsfunktion i PHP og jQuery

Du kender funktionen fra fx posthuset, hvor du skal skrive under når du modtager din pakke. Funktionen kan du også lave på din hjemmeside og den virker også på mobil og tablet.

Det du køber her er de forsimplede koder lige til at implementere på din php hjemmeside. Skal du efterfølgende generere en pdf kan underskriften snildt følge med.

Inden du køber kan du prøve en Live Demo her.

 

Om demo

I Demoen er siden designet til at ligne et stykke papir eller en pdf. Det er kun for at illustrere hvordan det kan se ud. Du kan hurtigt slette, erstatte eller kopiere stilen ind i dit nuværende setup så du får dit eget logo på, din adresse, din egen tekst eller hvad du nu end måtte ønske. Har du spørgsmål så kontakt mig endelig. Jeg kan også hjælpe med at implementere det på din hjemmeside.

 

Gemmer underskriften via AJAX

Når underskriften gemmes sendes underskriften via AJAX til PHP så underskriften kan bruges i en pdf, kan gemmes i databasen eller noget helt tredje.

 

WordPress

Funktionen blev oprindeligt udviklet til en WordPress hjemmeside. Denne kode kan ikke direkte kopieres ind på en WordPress hjemmeside, men kontakt mig, så har jeg en anden løsning til dig, så vi kan få det lagt ind på din WordPress hjemmeside.

 

Gem som PDF

Skal du have gemt dokumentet med underskriften på som en pdf efterfølgende kan det også lade sig gøre. Kontakt mig, så kan jeg hjælpe med at implementere det på din hjemmeside.

Kategori:

1.500,00 kr.