Skal du have kodet en hjemmeside og overvejer du WordPress?

WordPress er egentlig et blogging værktøj, men pga motorens åbenhed er WordPress blevet et super fleksibelt værktøj, som i dag sættes sammen til alle tænkelige typer af hjemmesider, endda også uden blog.

WordPress er motoren bag en kæmpe andel af alle hjemmesider i dag. Det er ikke uden grund for det er et af de letteste værktøjer for programmører at redigere og for ejere at administrere.

Hvad WordPress kan

WordPress kan bruges til stort set alt hvad der er set på nettet. Det kræver blot den rigtige WordPress programmør til at samle de rigtige plugins og temaer og skrive den kode der får det hele smeltet sammen i enhed der får det hele til at spille.

Findes temaet eller det plugin du skal bruge ikke, så kan WordPress og en rigtig WordPress ekspert selvfølgelig også lave præcis det du skal bruge 🙂

WordPress og det store system

Skal du have noget ud over det sædvanlige? Er det ikke bare en webshop eller et stort visitkort?

Skal brugere kunne oprette sig, have profiler, skrive med hinanden, hente tilbud, lave aftaler, generere fakturaer, skrive under, have eget indhold og skal en administrator godkende og supportere? Det kræver blot en programmør og en god webhost så er du flyvende på rekordtid!

Har du et stort system i tankerne så SKAL du kontakte Din WebPartner og spørge efter en pris. Prisen er gratis og med garanti konkurrencedygtig.

Start her:

    Din e-mail

    Din besked