Få en professionel Underskriftsfunktion integreret direkte på din hjemmeside

Har du nogensinde ønsket at tilføje en digital underskriftsfunktion til din hjemmeside, ligesom dem du ser på posthuset? Det er faktisk ret nemt at gøre, og det kan være en gamechanger for din virksomhed eller organisation der kan opnå store besparelser i tid og besvær i forhold til at få en bindende accept fra en kunde.

Hvordan fungerer det?

En underskriftsfunktion kan være afgørende for din virksomhed, især når det kommer til at behandle dokumenter og formularer online. Vi tilbyder en service, hvor vi integrerer en underskriftsfunktion på din hjemmeside.

Hvordan kan det tilpasses?

Du behøver ikke bekymre dig om tekniske detaljer eller tilpasning. Vi sørger for at tilpasse underskriftsfunktionen med dit design og i dit flow, så det passer perfekt til din hjemmesides design og formål. Vi håndterer hele processen for dig, fra initial konsultation til endelig implementering. Det sikrer en problemfri integration og drift af underskriftsfunktionen på din hjemmeside.

Til WordPress-brugere

Er din hjemmeside baseret på WordPress? Ingen problemer. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til WordPress-platformen, så du får alle fordelene ved en digital underskriftsfunktion uden besværet.

Behov for en PDF-løsning?

Har du brug for at gemme dokumenter med underskrifter som PDF-filer? Vi kan også hjælpe med at implementere denne funktion, så du kan automatisere din dokumentbehandling endnu mere effektivt.

Hvad koster det?

Opsætningen og tilpasningen er skræddersyet til dit behov. Alt efter hvor avanceret dit flow er kan det tage kortere og længere tid. Vi tager en fast timepris på 650 kr/timen og opgaven tager typisk 2-4 timer. Når først dit flow er sat op koster det ikke noget at modtage underskrifter og omdanne det til pdf dokumenter.

Eksempler og kundecases

Hos robotleje.dk udlejes plæneklipperrobotter efter kunden og udlejer har underskrevet en lejekontrakt. Det foregår på den måde at kunden laver en forespørgsel på leje, derefter bliver kunden ringet op og behovet bliver klarlagt og en opsætningsdato aftales. Herefter modtager kunden et link til deres lejekontrakt, som underskrives digitalt i bunden. Når den er underskrevet bliver lejekontrakten sendt som pdf til både lejer og udlejer. Alt sammen foregår på robotleje.dk og det er en simpel måde at lave en bindende aftale.

Hos RKS Pladeteknik reparerer de bulede biler. Mens kundens bil laves kan kunden vælge at låne en bil. Kunden skal dog underskrive en lånebilskontrakt inden kunden får bilen. Her får kunden en e-mail og en sms med link til kontrakten, hvor kunden kan underskrive og det formelle kan være på plads allerede inden kunden kommer til værkstedet.

Hvorfor ikke bruge MitID?

MitID kræver en helt anden aftale og koster flere penge i det lange løb. Den her løsning er langt mere simpel og så længe det ikke drejer sig om at oprette lån og bankkonti så er denne løsning super smart fordi den er simpel, let at forstå, let at integrere og billig.

Kontakt os for at komme i gang

Ønsker du at høre mere om hvordan du kan optimere dit flow på din hjemmeside med en underskriftsfunktion? Kontakt Heine i dag på 23 34 30 21, og lad os tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Foretrækker du at skrive kan du skrive til urvar@qvajrocnegare.qx eller kontakte os via formularen nedenfor 👇🙂

    Din e-mail

    Din besked