Oversættelse af WordPress hjemmeside

Oversættelse af WordPress hjemmeside

Vi tilbyder præcis og effektiv oversættelse af hjemmesider ved hjælp af avanceret AI-teknologi. Uanset om du ønsker at nå ud til et globalt publikum eller bare ønsker at tilbyde dine tjenester på flere sprog, kan vi hjælpe dig med at gøre din vision til virkelighed.

 

Hvordan fungerer det?

Vi bruger en avanceret AI-model, til at oversætte din hjemmeside hurtigt og præcist til det ønskede sprog. Det sikrer, at din originale stil og budskab bevares intakt, samtidig med at det garanterer en høj kvalitet af oversættelsen.

 

Pris og betingelser

Vores priser er gennemsigtige og konkurrencedygtige. Prisen for oversættelse af en side ligger typisk omkring 250 kr. Du kan derfor hurtigt beregne hvor meget det vil koste dig, ved at se på antallet af sider du har på din hjemmeside og gange med 250,-.
Kontakt os for en nøjagtig prisberegning baseret på din hjemmesides omfang og sprogkrav.

 

Hvorfor vælge os?

Vi specialiserer os i WordPress hjemmesider og er dedikerede til at levere professionelle løsninger der ikke ruinerer dig, men sikrer at du får en så lav pris som muligt, på en løsning i højeste kvalitet. Med os kan du være sikker på, at din hjemmeside fungerer for dine besøgende på de sprog du ønsker at tilbyde. Hvis du ønsker det kan vi også gennemgå din danske version så du får rettet grammatiske og sproglige fejl.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udvide din hjemmesides rækkevidde gennem avanceret AI-oversættelse til fx engelsk, tysk, norsk, svensk, spansk og mange andre sprog!

 

Referencer

Marbella-home-innovation.es har vi oversat fra dansk til spansk og engelsk

Biogenic.dk har vi oversat fra dansk til engelsk og norsk

Julgransajten.com har vi oversat fra dansk til norsk og svensk og kørt Google annoncering på dansk, norsk og svensk.

Energy-laser.com har vi oversat fra engelsk til dansk

+ ca. 15 mere…